Actie: Win gratis palmas workshop

 

Komend weekend komt Jerónimo Utrilla naar Amsterdam om een palmasworkshop te geven. Je kan via Flamencoagenda gratis toegang tot deze workshop winnen, inclusief de flamencolezing met tapas op maandag 30 juli in Restaurant Duende.

 

Palmas, de hartslag van alle flamenco

Een workshop palmas is leuk voor wie interesse heeft in flamenco, maar ook voor iedereen die ‘iets’ met muziek heeft. Het instrument voor palmas heb je immers altijd bij je: je eigen handen. Deze workshop wordt georganiseerd door Yota Baron. De beginnersworkshop bestaat uit les op zondag 29 juli van 17 tot 19 uur in het centrum van Amsterdam (Casa Sevillana, bij het Haarlemmerplein). Er s ook een lezing over flamenco (inclusief tapas) op maandag 30 juli vanaf 19 uur in Tapasrestaurant Duende, inclusief Tapas.

Palmas workshop beginners

ACTIE: Win gratis palmasworkshop én flamencolezing met tapas

Deze actie is voorbij. Hou Flamencoagenda in de gaten voor nieuwe acties.

Ik mag 1 palmasworkshop verloten onder de inzenders voor de beginnersgroep op zondag 29 juli van 19-21 uur in Casa Sevillana (Amsterdam). De winnaar krijgt ook toegang tot de flamencolezing van Jerónimo in Duende (inclusief tapas) in Restaurant Duende op maandag 30 juli om 17 uur.
– Mail naar nieuwsbrief@flamencoagenda.nl en zet in de onderwerpregel ‘aanmelding nieuwsbrief palmasworkshop’.
– Beantwoord in jouw mail de vraag: wat zijn de voornamen van de beroemde palmas-tweeling “Los Mellis”?
– Om te winnen heb ik je voornaam, achternaam en woonplaats nodig.
– Als je wint, geef ik jouw e-mail adres door aan de organisator van dit evenement. Als je meedoet, ga je daar mee akkkoord.
– De prijzen worden verloot onder de inzenders. Als je meedoet, ben je automatisch aangemeld voor de toekomstige flamencoagenda.nl nieuwsbrief.
– Deadline inzending: woensdag 25 juli om 23.55 uur.
Tip: vergeet niet flamencoagenda.nl te ‘liken’ op Facebook

Bekijk hier foto’s van de palmas workshop van Los Mellis tijdens de Nederlandse Flamenco Biënnale (foto’s: Ginette Lavell)
[slideshow_deploy id=’2232′]