Win vrijkaarten Vicente Amigo in Het Concertgebouw

Vicente Amigo komt deze zwoele zomer nog verder opwarmen tijdens de Robeco SummerNights in Het Concertgebouw. Op 20 juli brengt hij zijn ‘Memoria de los Sentidos’. Je kan nu vrijkaartjes winnen voor dit geweldige concert. Deze actie is voorbij, hou Flamencoagenda in de gaten voor nieuwe acties.
Foto Vicente Amigo: ©Juan Perez Fajardo

Memoria de los Sentidos

Amigo was al eerder in Nederland met dit programma, en oogstte zoveel succes dat hij nu terug is in Het Concertgebouw. Drie jaar later, en ontelbare muzikale kilometers verder, is het gezelschap nog beter op elkaar ingespeeld en zijn de stukken verder gerijpt. Dus zelfs als je Memoria de los Sentidos al een keer bijgewoond hebt, is het absoluut de moeite om deze zomeravond Het Concertgebouw te bezoeken.

Met danser El Choro

De liefhebbers komen natuurlijk voor het meesterlijke gitaarspel van Vicente Amigo, maar ook de andere artiesten zijn van topklasse. Neem nou de danser El Choro. Was hij in 2015 nog een veelbelovend talent, nu is hij een danser op de toppen van zijn kunnen, met al de nodige grote flamencoprijzen op zijn naam.

Foto El Choro: ©Ginette Lavell

Grijp dus deze kans om een echte flamencogitaargrootheid mee te maken. Samen met Añil Fernández (gitaar), Paquito Gonzáles (percussie), Rafael de Utrera (zang), Ewen Vernal (bas) en dus Antonio Molina ‘El Choro’ (dans).

Vicente Amigo ‘Memoria de los Sentidos’

ACTIE: Win vrijkaarten Vicente Amigo in Het Concertgebouw Amsterdam.

Deze actie is voorbij. Hou Flamencoagenda in de gaten voor nieuwe acties.
Ik mag 3 x 2 vrijkaartjes verloten onder de inzenders voor Het Concertgebouw in Amsterdam (voorstelling op vrijdag 20 juli om 20.00 uur).
– Mail naar nieuwsbrief@flamencoagenda.nl en zet in de onderwerpregel ‘aanmelding nieuwsbrief Vicente Concertgebouw 2018’.
– Beantwoord in jouw mail de vraag: aan welke andere flamencogitaargrootheid draagt Vicente Amigo zijn stuk ‘Requiem’ op?
– De prijzen worden verloot onder de inzenders. Als je meedoet, ben je automatisch aangemeld voor de toekomstige flamencoagenda.nl nieuwsbrief.
– Deadline inzending: woensdag 18 juli om 23.55 uur.
Tip: vergeet niet flamencoagenda.nl te ‘liken’ op Facebook

Bekijk hieronder de foto’s die Annemiek Rooymans maakte bij het concert in 2015.

Share