Leerlingenvoorstellingen 2017

Dansen, zingen, gitaar spelen: flamenco Nederland en België presenteert zich weer de komende weken. Er zijn complete festivals en kleinere, intieme voorstellingen. Mijn tip: ga behalve naar je ‘eigen’ school ook naar een of twee andere voorstellingen. Altijd leuk om je collega-flamencoliefhebbers te zien en inspiratie op te doen.
Foto: leerlingen Harriet IJssel de Schepper ‘Kika’. ©Ginette Lavell.

Joline Uljee: 20 años no es nada

Joline Uljee is al twintig jaar flamencodocent. Dat viert ze met haar leerlingen met de voorstelling ’20 años no es nada’. Een echt Leids flamencofeestje in Theater Ins Blau op 10 juni. Bekijk de informatie in de Live Flamenco Agenda.

Leerlingenvoorstelling Joline Uljee

Tiende keer Flamenco Festival Rotterdam

Het Flamenco Festival Rotterdam wordt dit keer voor de tiende keer gehouden, en wel op 24 juni. Er zijn behalve leerlingenvoorstellingen ook weer presentaties, workshops, de enige echte Haagsche Règâhs komen, er is een kindervoorstelling (‘Van de hak op de tak’ van Samba Salad) en een avondvoorstelling (Noelia Sabarea). Er is ook weer een Flamenco Express: dit keer met thema Flamenco Koorzang onder leiding van Antje Herber. Bekijk de informatie in de Live Flamenco Agenda.

Flamenco Festival Rotterdam

Bijna een kwart eeuw Lleno de Flamenco

Lleno de Flamenco, hét flamencofeest in Amsterdam, wordt voor de 24ste keer gehouden op 2 juli. De locatie is dit keer in Dansmakers (Amsterdam Noord). En tot groot plezier van veel flamencoliefhebbers: de ‘Lleno’ is er niet in hetzelfde weekend als Flamenco Festival Rotterdam, dus je kan naar beide fiesta’s.
Allemaal mooi nieuws. Maar… er is wel hulp nodig. Maria Spaans, de drijvende kracht achter Stichting Terremoto en organisator van Lleno de Flamenco, heeft bij een fietsongeluk haar pols gebroken en kan alle hulp gebruiken die ze kan krijgen bij de realisatie van het feest. Word vrijwilliger en help mee met de Lleno de Flamenco! Stuur een e-mail naar info@terremoto.nl voor meer informatie.

Lleno de Flamenco

Zoek in de Live Flamenco agenda onder ‘leerlingen’ of klik op deze directe link voor alle voorstellingen. Staat jouw voorstelling er niet bij? Mail me dan snel! agenda@flamencoagenda.nl

 

Bekijk hier een compilatie van foto’s van flamencoleerlingen. Met foto’s gemaakt door Marjon Broeks, Peter Buitelaar, Johan Colle (The Creative Souls), Mieke van Hooijdonk en Ginette Lavell (flamencoagenda.nl).