ACTIE: Win vrijkaarten ‘Lorca’

De nieuwe voorstelling van flamencogitarist Eric Vaarzon Morel heet ‘Lorca’. Samen met pianist Thomas Beijer brengt hij een ode aan de poëzie van de legendarische schrijver en de muziek van Manuel de Falla. Win nu vrijkaartjes voor de voorstelling in Amsterdam.

DEZE ACTIE IS VOORBIJ – Hou flamencoagenda.nl in de gaten voor nieuwe acties

Vaarzon Morel en Beijer laten de Lorca en De Falla samenkomen in Granadese tuinen op de vooravond van de verwoestende Spaanse burgeroorlog. Op het programma staan onder meer de Poema del cante jondo van Lorca. En zijn Bodas de sangre. El amor brujo van De Falla. En La vida breve.

ACTIE: Win vrijkaarten ‘Lorca’ in Amsterdam

Deze actie is voorbij, hou flamencoagenda.nl in de gaten voor nieuwe acties

Ik mag 1 x 2 vrijkaartjes verloten onder de juiste inzenders (voorstelling op maandag 28 november om 20.15 uur in De Kleine Komedie Amsterdam).
– Mail naar nieuwsbrief@flamencoagenda.nl en zet in de onderwerpregel ‘aanmelding nieuwsbrief Lorca’. Vergeet niet je naam en woonplaats te vermelden.
– Beantwoord in je mailtje de vraag: hoe heette de wedstrijd De Falla (met steun van Lorca) in 1922 in Granada organiseerde met als doel de ‘echte flamencokunst’ te bevorderen?
De prijzen worden verloot onder de juiste inzenders. Als je meedoet, ben je automatisch aangemeld voor de toekomstige flamencoagenda.nl nieuwsbrief.
– Deadline inzending: zondag 27 november 23.55 uur.
Vergeet niet flamencoagenda.nl te ‘liken’ op Facebook

Scene uit de film El Amor Brujo van Carlos Saura met dansers Antonio Gades en Cristina Hoyos