Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Santuario’ Cia. Maria la Serrana & Rafael Campallo

vr 19 november 2021 @ 20:30

Eindhoven, Parktheater Eindhoven, Hertog Jan Zaal – Flamencovoorstelling met een volledig flamencogezelschap uit Sevilla. Vanavond met special guest: flamencodanser Rafael Campallo.

Over deze voorstelling
“Flamenco is niet zomaar Andalusische muziek, maar de weerslag van de volkeren die door het zuiden van Spanje getrokken zijn. In de flamenco weerklinkt de jammerklacht van de meest verdrukten: de joden, de moren en de zigeuners, die zwaar vervolgd werden door de Inquisitie en de koning. Flamenco groeide bij de zigeuners uit tot een diepe onderlinge verbondenheid in de gemeenschap, een heiligdom, een ‘Santuario’.

‘Toevluchtsoord voor de ziel’
Maria la Serrana neemt de beste Sevillaanse artiesten mee. Zoals de zeer gerespecteerde zangveteranen Juan José Amador en Pepe de Pura en de virtuoze gitarist Luis Amador. María La Serrana zal zelf dansen met als special guest de beroemde Antonio Moreno ‘Polito’, afkomstig uit de Farruco familie. Deze geweldige artiesten geven expressie aan wat de flamenco in essentie is: een toevluchtsoord voor de ziel, waar uitdrukking wordt gegeven aan wat niet in woorden gevangen kan worden.

Flamencodanser Rafael Campallo. Foto Ginette Lavell.

María La Serrana nodigt in elke voorstelling ook een lokale danser uit. In deze voorstelling is dat de passievolle danseres Jessica Achten van Flamenco Encuentros. Daarnaast komt bij deze voorstelling ook de beroemde danser Rafael Campallo zijn opwachting maken.

Koop ticket
Share

Gegevens

Datum:
vr 19 november 2021
Tijd:
20:30
Evenement Categorieën:
,
https://www.parktheater.nl/nl/programma/9302/Compa_ia_Maria_%27la_Serrana%27/Santuario

Locatie

Parktheater Eindhoven
Elzentlaan 50
Eindhoven, 5615 CN
+ Google Maps
Telefoon:
040 2111122
Bekijk de site van Locatie