Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Santuario’ Cia. Maria la Serrana

zaterdag 20 november

Austerlitiz, Beauforthuis – Flamencovoorstelling met een volledig flamencogezelschap uit Sevilla.

Over deze voorstelling
“Flamenco is niet zomaar Andalusische muziek, maar de weerslag van de volkeren die door het zuiden van Spanje getrokken zijn. In de flamenco weerklinkt de jammerklacht van de meest verdrukten: de joden, de moren en de zigeuners, die zwaar vervolgd werden door de Inquisitie en de koning. Flamenco groeide bij de zigeuners uit tot een diepe onderlinge verbondenheid in de gemeenschap, een heiligdom, een ‘Santuario’.

‘Toevluchtsoord voor de ziel’
Maria la Serrana neemt de beste Sevillaanse artiesten mee. Zoals de zeer gerespecteerde zangveteranen Juan José Amador en Pepe de Pura en de virtuoze gitarist Luis Amador. María La Serrana zal zelf dansen met als special guest de beroemde Antonio Moreno ‘Polito’, afkomstig uit de Farruco familie. Deze geweldige artiesten geven expressie aan wat de flamenco in essentie is: een toevluchtsoord voor de ziel, waar uitdrukking wordt gegeven aan wat niet in woorden gevangen kan worden.

María La Serrana nodigt in elke voorstelling ook een lokale danser uit. In deze voorstelling is dat Antje ‘Azules’ Herber, de flamencodanseres die de muzikaliteit en het pure flamenco plezier van het podium laat spatten.

LET OP: Er is een voorstelling om 18.00 uur & om 20.15 uur.

Koop ticket 18.00 uur
Koop ticket 20.15 uur

Share

Gegevens

Datum:
zaterdag 20 november
Evenement Categorie:

Locatie

Beauforthuis
Woudenbergseweg 70
Austerlitz, 3711 AB
+ Google Maps
Telefoon:
0343 491858
Bekijk de site van Locatie