Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass flamencozang van Juan José Amador & Pepe de Pura

zo 11 november 2018

Den Haag, De Nieuwe Regentes – Eendaagse zangworkshop van twee top-flamencoartiesten. Het is mogelijk om les bij een van de twee te volgen of beide lessen te volgen. Deze artiesten treden ook op in de internationale tournee Los Hombros de Hercules (4 november in De Nieuwe Regentes).

Het niveau is vanaf medio, maar ook geschikt voor professionele zangers. Yota Baron zal bij de lessen aanwezig zijn voor begeleiding. Palo’s worden nog bekend gemaakt, de letras worden vooraf opgestuurd.

Er geldt een vroegboekkorting bij inschrijving en betaling voor 1 oktober. En een korting bij het volgen van meerdere lessen.

Lestijd Pepe de Pura: 11.30-13.00 uur
Lestijd Juan José Amador: 15.30-17.00 uur

Over de artiesten
“Pepe de Pura en Juan José Amador hebben beiden sinds hun 15e profesioneel gewerkt met alle grote flamenco dansers, op elk belangrijk prodium en festival wereldwijd” Beide zangers zijn ‘eminencias” binnen de flamenco wereld. De jongere groep doorgewinterde zangers met een lange staat van dienst leert nog graag van één van deze zwaargewichten.beiden hebben veel leservafring en Juan José is sinds twee jaar docent aan de fundación de Cristina Heeren.”

Share

Gegevens

Datum:
zo 11 november 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Maria la Serrana
Telefoon:
0034 654015411
E-mail:
marialaserrana75@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63
Den Haag, 2562 GR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070 2119988
Bekijk de site van Locatie