Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Flamenco Proefmenu 2021

wo 22 september 2021-di 28 september 2021

REIS – Een intensieve reis van om te proeven van flamenco in Sevilla onder leiding van de Nederlandse flamencodanseres en docente Maria la Serrana die van Sevilla haar flamencothuishaven heeft gemaakt. De lessen zijn geschikt voor mensen vanaf ongeveer 3 jaar flamencoles.

(**) Programma onder voorbehoud, namen docenten volgen.

Zo ziet je dag er uit
Je hebt iedere dag 2 intensieve flamencolessen van 2 verschillende docenten. Na afloop van de les kan je ervoor kiezen om even bij te komen op ‘kantoor’ (een tapasbar in de buurt van de studio). Mocht je vragen of wensen hebben kan je die meteen even bespreken met de begeleiders van het Flamenco Proefmenu. Wil je liever na de les iets anders doen, kan dan natuurlijk ook. De meeste middagen zijn ‘vrij’. Al zijn er wel middagen met speciale optionele activiteiten als flamencoshoppen of een thema-activiteit (stadswandeling bijvoorbeeld). ‘s Avonds zien we elkaar weer bij een voorstelling in een tablao of peña, als je gekozen hebt voor het voorstellingenpakket. Op één van de avonden is er een tapastour met Maria, die ieder jaar weer nieuwe plekjes heeft ontdekt.

Wat kan je op rekenen?
Een flink flamencoshot, les van zeer goede docenten, een geweldige (vernieuwde) kennismaking met de prachtige stad Sevilla, adembenemende voorstellingen en de optionele gezelligheid van het op pad zijn met een groep gelijkgestemden.

Voorstellingenpakket los
Bij het Flamenco Proefmenu draait alles om proeven en kiezen. Het voorstellingenpakket boek je dus los. Hier kan een meereizende, niet-meedansende partner ook aan mee doen. Of je kan besluiten ‘s avonds je eigen plan te trekken. Omdat Maria la Serrana een eigen flamenco tablao in Sevilla heeft en precies weet wat waar te beleven is (nog lang voor het aangekondigd wordt), weet je zeker dat er altijd bijzondere voorstellingen tussen zitten. Waarschijnlijk gaat het lukken om ook een eigen avond te organiseren op de bijzondere locatie. Meer daarover later.

Op welk niveau zijn de lessen?
Lessen in Spanje zijn pittiger dan in Nederland. Omdat Maria ervaring heeft met de manier van lesgeven in beide landen, kan ze heel goed inschatten wat een uitdagende les is zonder dat je er wanhopig vandaan komt. Je kunt haar in de les altijd aanspreken of een pasje nog eens kan, of iets langzamer mag. Over het algemeen zal het aanbod al geschikt voor je zijn als je zo’n 3 á 5 jaar wekelijks les hebt in Nederland. Als je twijfels hebt over je niveau, kan Maria je advies geven.

Gegevens

Begin:
wo 22 september 2021
Einde:
di 28 september 2021
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Sevilla
Sevilla, Spanje

Organisator

Maria la Serrana
Telefoon
0034 654015411
E-mail
marialaserrana75@gmail.com
Bekijk de site van Organisator