Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Flamenco Proefmenu 2018

wo 19 september 2018

Sevilla – Een intensieve reis van om te proeven van flamenco in Sevilla onder leiding van de Nederlandse flamencodanseres en docente Maria la Serrana die van Sevilla haar flamencothuishaven heeft gemaakt. De lessen zijn geschikt voor mensen vanaf ongeveer 3 jaar flamencoles.

Les en de stad ontdekken
Er is les van Carmen Ledesma, Polito , Marquesita, Juan de los Reyes, Maria la Serrana en een ‘mystery maestro’. Verder is er een tapastour en mogelijkheid tot flamencowinkelen. In dit Bienal de Flamenco-jaar worden de mooiste voorstellingen van het festival uitgezocht, maar we gaan ook naar de kleinere flamencoclubs.

Ida y Vuelta
Deze derde editie van het Flamenco Proefmenu heeft als thema ‘Ida y Vuelta’ meegekregen. Met in het randprogramma extra aandacht voor de rivier de Guadalquivir. Deze rivier heeft Sevilla in de Spaanse Gouden Eeuw verbonden met de nieuwe wereld. Dat bracht niet alleen rijkdom, maar ook nieuwe culturele impulsen die óok voelbaar zijn in de flamenco. Zonder Guadalquivir geen cajón of Guajira of andere flamencostijlen uit de ‘Ida y Vuelta’-stijlfamilie.

Ook voor partners
Maatwerk programmaonderdelen zoals een les ‘Sevillanas for dummies’ (voor meereizende niet-flamenco partners bijvoorbeeld) of gitaar- of zanglessen zijn mogelijk. Alle informatie bij Maria la Serrana: marialaserrana75@gmail.com

Proefmenu helemaal of ‘light’
De reis is van 19-25 september met op 22 september een masterclass. Het is mogelijk om voor een kortere versie te kiezen (19 t/m 22 september of 22 t/m 25 september).
Blok 1: wo 19 t/m za 22 september. Met les van Maria la Serrana (2 x improvisatie Tangos), Polito (2 x Bulerias), Juan de los Reyes (2 x techniek) en op 22 september een masterclass van een ‘mystery maestro’.
Blok 2: za 22 t/m di 25 september. Je start met de ‘mystery maestro’, dan is er Carmen Ledesma (2x) , Marquesita (2x) en Maria la Serrana (1 x improvisatie Bulerias).

(*)Het programma is nog in de maak, er kunnen nog elementen wijzigen. Neem contact op met Maria la Serrana voor speciale wensen.

Bekijk in deze PDF meer informatie over het programma:
FLAMENCO PROEFMENU SEPTEMBER 2018

Gegevens

Datum:
wo 19 september 2018
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
www.facebook.com/flamencoproefmenu

Organisator

Maria la Serrana
Telefoon
0034 654015411
E-mail
marialaserrana75@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Sevilla
Sevilla, Spanje + Google Maps