Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

El Aire Mueve – Rocío Molina

zaterdag 6 februari @ 20:15-21:15

FLAMENCO BIENNALE NL – Gratis online voorstelling van flamencodanseres Rocío Molina. De uitzending is vanuit haar studio in de buurt van Sevilla.

Over deze voorstelling
“De Flamenco Biënnale volgt Rocío Molina sinds haar NL debuut in 2011 op de voet en presenteert met trots haar work in progress El Aire Mueve. Vanuit de studio van Rocío Molina, een oude olijfboerderij even buiten Sevilla nemen we met een cameraploeg in situ, met de ‘Madonna van de hedendaagse flamenco’ en haar gitaristen Eduardo Trassiera, Yerai Cortés een speciaal voor de FBN gemaakt alternatief op.
De eigenzinnige danseres uit Málaga vindt zichzelf na haar prille moederschap opnieuw en wil dansen ‘from scratch’. Ze onderzoekt in haar nieuwe voorstelling de relatie tussen het flamenco- en gitaarlichaam, de grenzen van haar eigen kunnen en die van het genre. Tot op het bot. En met onvoorstelbare fysieke poëzie. Dat is ‘La Molina’ wel toevertrouwd.”

Bekijk deze voorstelling

Flamenco Biënnale Nederland stelt deze voorstelling gratis online beschikbaar, je moet je wel aanmelden via Eventbrite. Donaties aan het festival worden zeer op prijs gesteld.

Rocío Molina | El Aire Mueve from Flamenco Biënnale on Vimeo.

Share

Gegevens

Datum:
zaterdag 6 februari
Tijd:
20:15-21:15
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://register.flamencobiennale.nl/welcome/

Locatie

ONLINE

Organisator

Flamenco Biënnale Nederland
Site:
www.flamencobiennale.nl