Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Musa’ & ‘Encuentro’

do 7 maart 2019

Brussel, BOZAR – Dag 2 van Flamenco Festival Brussel: twee voorstellingen met flamenco uit de lage landen onder het motto van ‘Los Nuestros’.

19.00 uur Studio – ‘Musa’. Irene Álvarez (dans) en María Marín (gitaar en zang). “Het duo Irene Álvarez en María Marín versmelt de gitaarmuziek van Domenico Scarlatti, Isaac Albeniz en Feliu Gasull met de uitbundige klanken van de Andalusische volksliederen. Een fusie tussen klassieke muziek en flamenco die natuurlijk aanvoelt voor beide dames: Maria, als klassieke gitarist en flamencozangeres, en Irene, danseres van flamenco en traditionele Spaanse dans.”

20.30 uur Zaal M – Patricio Grande ‘Encuentro’ met Marisol Valderrama (dans) Patricio Grande (gitaar), Rodolphe Babignon (percussie), Esteban Murillo en Cecile Evrot (zang). “De wereld van een muzikant is opgebouwd rond zijn reizen en zijn ontmoetingen met andere muzikanten”, aldus gitarist Patricio Grande. Daarmee legt hij de essentie van de flamenco bloot: al in de tijd van de cafés cantantes kwamen muzikanten van heinde en verre samen om elkaar te ontmoeten.”

Het Flamenco Festival Brussel duurt t/m 10 maart.

Gegevens

Datum:
do 7 maart 2019
Evenement Categorie:

Locatie

Bozar
Rue Ravenstein 23
Brussel, 1000 België
+ Google Maps
Telefoon
0032 (0)2 507 82 00
Bekijk de site van Locatie