Rocio Molina live op flamencoagenda.nl

Bienal Flamenco de Sevilla – Zaterdag 1 oktober van 23.00- 3.00 uur is de voorstelling ‘Una improvisación de…’ (werktitel) van Rocío Molina live te zien op deze pagina van flamencoagenda.nl.

UPDATE: de voorstelling is voorbij, het eerste deel kan je via onderstaande link nog een aantal dagen terugkijken, daarna zal de link niet meer werken.

De voorstelling is een vier uur durende improvisatie die om 23.00 uur begint in Teatro Central. Rocío Molina wordt begeleid door verschillende gastartiesten. Het aanwezige publiek speelt een grote rol in de voorstelling: zij kunnen muziek meenemen die ter plekke afgespeeld wordt en waar Molina op zal dansen. Het publiek kan ook op post-its suggesties doen voor een titel van de voorstelling. Aan het einde zullen de artiesten de best passende titel kiezen.

Om dit bijzondere experiment te delen met zoveel mogelijk mensen, heeft het festival besloten de hele voorstelling live te streamen. Via onderstaand scherm kan je er dus vanaf vrijdag 1 oktober 23.00 uur een beetje bij zijn.

Share