Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Polito & Maria la Serrana (met live zang & gitaarbegeleiding)

vrijdag 10 juli

Den Haag, De Nieuwe Regentes – LET OP: Dit is een nieuwe datum. Dansworkshops van de uit Sevilla afkomstige flamencodanser Antonio Moreno ‘Polito’ en Maria la Serrana. Beide artiesten zijn in deze periode op tournee met de voorstelling ‘Santuario’.
– Bijzondere extra: beide workshops worden begeleid door topartiesten Juan José Amador en Pepe de Pura (zang) en Luis Amador (gitaar).
– 

Het is mogelijk om de workshop van Polito en Maria te combineren of los te volgen.
– Niveau: vanaf ongeveer 4 jaar les.

ZEER BEPERKTE AANTAL INSCHRIJVINGEN! Ivm de maatregelen mogen er maar 10 mensen meedoen aan de workshop. Het is ook niet mogelijk om te komen kijken naar de les. De lessen vinden plaats in een zaal van 120m2.

María ‘la Serrana’, Zambra: 19.00-20.15 uur
Polito, Bulerías: 20.30-22.00 uur

Over deze workshops
María “la Serrana” : Zambra
“Een bijzondere en heel vrouwelijke flamenco stijl die voornamelijk in Granada
gedanst wordt. Je ziet hier de moorse wortels goed in terugkomen, omdat de moren daar in de grotten het langst samenleefden met de zigeuners. Je kunt een zambra dansen als een copla en je kunt er een Tangos-achtige van maken. Maar ik vind zelf de Zambras die half flamenco, half buikdans zijn toch de mooiste. We dansen deze dus ook op blote voeten!!!! Ik geef jullie de choreografie van de voorstelling. Op de speciaal gecomponeerde muziek van Luis Amador.”

Polito: Bulerías
“Leer een heerlijk swingen bulerías van Polito in de Farrucco-huisstijl. Polito is één van de neefjes van Farruquito, van de kant van zijn vader. Dus niet in bloedlijn, maar door de omgang. Dat detail is belangrijk want de kant van de vader van farruquito is zeer elegant in de omgang, en dat zie je ook terug in Polito. Sterk, ritmisch, wild en toch elegant. Als docent is hij vrolijk en geduldig en krijgt iedereen aan het dansen. Na een flinke warming –up gaan we lekker aan de slag met de choreografie. Het is altijd een verrassing wie van de zangers je nu weer toe zullen zingen.”

Foto: Alex Rameaux

Share

Gegevens

Datum:
vrijdag 10 juli
Evenement Categorie:

Locatie

Theater De Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63
Den Haag, 2562 GR Nederland
Telefoon:
070 2119988
Website:
denieuweregentes.nl

Organisator

Maria la Serrana
Telefoon:
0034 654015411
E-mail:
marialaserrana75@gmail.com
Website:
www.laserrana.eu