Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jose Valencia & Antonio Canales

vr 27 januari 2017 @ 20:15-21:45

Amsterdam, Muziekgebouw aan ’t IJ – Solovoorstelling van de gevierde flamencozanger José Valencia die de ‘zigeunerzang pur sang’ vertegenwoordigt n het kader van de Flamenco Biënnale Nederland. Als speciale gast heeft Valencia de danser Antonio Canales uitgenodigd. Met: José Valencia (zang), Juan Requena en Manuel Parilla (gitaar), Manuel Valencia, Juan Diego Valencia en El Bobote (palmas). Special guest: Antonio Canales (dans).

Randprogramma
– 19.15 uur Inleiding door Carlos van Tongeren
– Na afloop van de voorstelling – ‘Meet the Artists’ onder leiding van Carlos van Tongeren
– TRY ME! Interactieve flamencoinstallatie van de Hongaarse art director Zsuzsa Megyesi. Bezoekers worden uitgenodigd zelf wat pasjes uit te proberen. Tijdens alle Flamenco Biënnale Nederland voorstellingen in het Muziekgebouw aan ’t IJ.

Over José Valencia
“José Valencia was al vaker te horen op de Flamenco Biënnale Nederland als bezielde begeleider van de grote dansers. Nu treedt hij voor het voetlicht als solozanger. Stevig omringd door twee gitaren en een trio palmeros met in het centrum meesterklapper El Bobote. Zo eindigt de avond onontkoombaar in een explosie van ritme en energie.”
Share

Gegevens

Datum:
vr 27 januari 2017
Tijd:
20:15-21:45
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
www.muziekgebouw.nl/agenda/Concerten/5299/Jose_Valencia_En_Directo_live_/Special_guest_Antonio_Canales/

Locatie

Muziekgebouw aan ’t IJ
Piet Heinkade 1
Amsterdam, 1019 BR
+ Google Maps
Telefoon:
020-788 20 10
Website:
www.muziekgebouw.nl