Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dani de Morón Duo

za 28 januari 2023 @ 20:30

Tilburg, Paradox – Flamencogitarist Dani de Morón is geboren en getogen in Morón de la Frontera, gitaarstad bij uitstek. Hij heeft de swing letterlijk in zijn vingers terwijl hij de prachtigste nieuwe harmonieën en stemmingen aan zijn snaren te ontlokken.

Over dit concert
“Het spelen aan de zijde van de grote Paco de Lucía motiveerde Dani de Morón om zijn eigen signatuur te ontwikkelen. ‘Kies je eigen weg’, fluisterde de maestro hem toe. Met een onevenaarbaar ritme en tempo in zijn spel en laat Dani zijn gitaar klinken als een veelheid aan instrumenten. In zijn solo’s klinken echo’s van een piano of een contrabas. Met zijn onstilbare creativiteit laat hij horen dat de ‘toque’, de flamencogitaartraditie, bij hem in gouden handen ligt. Dani de Morón speelt muziek van zijn recente album Creer Para Ver samen met de veelzijdige slagwerker Agustín Diassera.”

Artiesten
Dani de Morón (gitaar), Agustín Diassera (percussie)

[otw_shortcode_button href=”https://paradox.stager.nl/web/tickets/111237188″ icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-greenish”]Koop ticket[/otw_shortcode_button]

Deze voorstelling is te zien op 27 januari in het Bimhuis in Amsterdam en op 28 januari in Paradox Tilburg.

Share

Gegevens

Datum:
za 28 januari 2023
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Flamenco Biënnale Nederland
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Paradox
Telegraafstraat 62
Tilburg, 5038 BM
+ Google Maps
Telefoon:
013-5432266
Bekijk de site van Locatie