Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Clase Abierta Irene Álvarez

zo 6 oktober 2019

alvarez

Gent, Danshuis de Ingang – Serie flamencodanslessen door flamencodanseres Irene Álvarez. De lessen zijn voor iedereen die meer dan 1 jaar ervaring heeft en zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling in flamencodans. Ook toeschouwers kunnen zich inschrijven.

De lessen zijn op zondag van 6 oktober t/m 15 december van 21.00-21.30 uur.

Over deze lessen
“Deze klas is bedoeld voor mensen die graag deskundige feedback krijgen of willen gecoacht worden als ze bijvoorbeeld zelf een flamencostuk gemaakt hebben/ aan het maken zijn of vragen hebben over een specifieke flamencotechniek. Er wordt aandacht besteed aan alle aspecten en je kan worden begeleid door een gitarist.
De klas is ook open voor mensen die geïnteresseerd zijn om te leren hoe je een choreografie bouwt, waar je moet op letten, waar de pijnpuntjes zijn, enz… Je kan als actieve toeschouwer deelnemen, eventueel de Palmas mee klappen. Wil je als toeschouwer inschrijven vermeld dan in het opmerkingsveld “toeschouwer”. Elke deelnemer krijgt een half uur ‘coaching’ van Irene. Zijn er meerdere deelnemers die hun stuk willen brengen dan wordt het tijdstip afgesproken. Er kan interactie zijn tussen de deelnemers, ze kunnen elkaars publiek zijn of elkaar begeleiden met Palmas, vragen stellen … “

Share

Gegevens

Datum:
zo 6 oktober 2019
Evenement Categorie:

Locatie

Danshuis De Ingang
Hurstweg 8
Gent, 9000 België
+ Google Maps
Telefoon:
Tel: (32) (0)9 220 82 96
Website:
www.de-ingang.be

Organisator

Danshuis De Ingang
Telefoon:
Tel: (32) (0)9 220 82 96
E-mail:
info@de-ingang.be
Website:
www.de-ingang.be