Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Angelita Montoya (zang & dans)

zaterdag 28 maart

Den Haag, Theater Dakota – Workshop flamencodans en flamencozang van de uit Sevilla afkomstige flamencoartiest Angelita Montoya.
Voor alle niveaus vanaf gemiddeld/basis (vanaf minimaal 2 jaar les met kennis van flamenco ritmes, vooral Tangos en Bulerías). Zang is ook voor diegene die graag vanuit de dans willen weten hoe de zang is. Geef bij inschrijving het niveau aan.

Er is les op zaterdag 28 en zondag 29 maart.
13.00-14.30 uur: Cante por Tangos (zang)
15.00-16.30 uur: Baile por Bulerías (dans)

Over deze workshop
“Angelita Montoya Rodríquez, Triana (Sevilla) komt uit een van de bekendste zigeunerfamilies met enorme Flamenco traditie “Los Montoya”. Ze is de dochter van Flamenco danser Antonio Montoya en de zangeres “La Negra”. Haar debut was op 9 jarige leeftijd in “Nuevo dia” gedirigeerd door haar zus Lole Montoya en zwager Manuel. “Lole y Manuel”.
Op 18-jarige leeftijd vertrok ze naar Barcelona waar ze heeft samengewerkt met artiesten zoals: Manuela Carrasco, Los Farrucos. In 1984 was zij ook te zien en horen in de serie “El Angel” over Flamenco families. En nadien heeft ze veel opgetreden met o.a: Gaspar de Utrera, Chocolate, Chano Lobato, grupo Familia Montoya, Joaquin Cortés.”

Share

Gegevens

Datum:
zaterdag 28 maart
Evenement Categorie:

Locatie

Theater Dakota
Zuidlarenstraat 57
Den Haag, 2545 VP
+ Google Maps
Telefoon:
070 326 55 09
Website:
www.theaterdakota.nl

Organisator

Liz Dans
Telefoon:
06 36111656
E-mail:
info@lizdans.nl
Website:
www.lizdans.nl